Κόσμος|18.04.2023 14:41

Φρίκη στην Ινδία: Έφτιαξαν τη δική τους γκιλοτίνα και αυτοκτόνησαν με αποκεφαλισμό

Newsroom

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, με ένα ζευγάρι να αποκεφαλίζεται από μια αυτοσχέδια γκιλοτίνα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Μάλιστα, οι λεπτομέρειες είναι ακόμη πιο συνταρακτικές καθώς φέρεται πως είχαν υπολογίσει όχι μόνο να αυτοκτονήσουν μαζί με αυτόν τον τρόπο αλλά τα κομμένα κεφάλια τους να πέσουν μέσα σε έναν βωμό με φωτιά.

Ο αγρότης Hemubhai Makwana, 38 ετών, και η σύζυγός του, Hansaben Makwana, 35 ετών, διέπραξαν την αυτοκτονία στο χωριό Vinchiya.

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 12 και 13 ετών, βρήκαν τις σορούς τους όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους από την επίσκεψη στο θείο τους σε ένα κοντινό χωριό. Οι γονείς τους είχαν φροντίσει να λείπουν από την προηγούμενη ημέρα.

Οι Αρχές βρήκαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας γραμμένο στα γκουτζαράτι που ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε αυτοκτονήσει οικειοθελώς και ότι κανείς άλλος δεν έφταιγε για τον θάνατό τους, ανέφεραν οι Times of India.

Στο σημείωμά τους επίσης απηύθυναν έκκληση στα μέλη της οικογένειάς τους να φροντίσουν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τα δύο ορφανά παιδιά τους.

Οι ερευνητές πήραν καταθέσεις από συγγενείς και προσπαθούν να προσδιορίσουν αν οι αποκεφαλισμοί ήταν μέρος τελετουργίας μαύρης μαγείας.

Το ζευγάρι λάτρευε τον θεό Σίβα -μια από τις κύριες θεότητες του ινδουισμού- σε έναν αυτοσχέδιο ναό που είχαν στήσει στην ιδιοκτησία τους.

Μέλος της οικογένειας, ανέφερε πως το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες ή προβλήματα στη σχέση του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ζευγάριαυτοκτονίααποκεφαλισμόςειδήσεις τώραΙνδία