Κόσμος|20.04.2023 20:06

Απαράδεκτη συμπεριφορά άνδρα σε πτήση - Τα έβαλε με ένα μωρό που έκλαιγε

Newsroom

Εριστικός, προσβλητικός και άκρως εκνευριστικός ήταν ένας επιβάτης σε πτήση της Southwest Airlines προς το Ορλάντο, ο οποίος τα έβαλε με ένα μωρό που απλά έκανε αυτό για το οποίο είναι προγραμματισμένο: να κλαίει.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον επιβάτη να εκτοξεύει απειλές κατά πάντων ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

«Πλήρωσα εισιτήριο για να έχω μια γαμ@@@ άνετη πτήση», ακούγεται να φωνάζει και να λέει: «Αυτό το παιδί κλαίει εδώ και 40 λεπτά».

«Είμαστε σε ένα γαμ@@@ κονσερβοκούτι με ένα μωρό - και μου λες πως είναι όλα εντάξει;», φαίνεται να φωνάζει, μεταξύ άλλων.

Κάποια στιγμή, μία από τις αεροσυνοδούς του υπενθύμισε πως είναι άνδρας και το αναστατωμένο βρέφος, ένα μωρό, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον χαμό που προκάλεσε με την συμπεριφορά του.

Μια γυναίκα, πιθανότατα η σύντροφος του, φαίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο να προσπαθεί άκαρπα να τον ηρεμήσει.

Η πτήση εκτράπηκε τελικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, ο ίδιος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση του - αναγκάζοντας όλους τους επιβάτες του αεροσκάφους να αποβιβαστούν.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον οξύθυμο άνδρα να περικυκλώνεται από την ασφάλεια και τους αστυνομικούς του αεροδρομίου του Ορλάντο, οι οποίοι τον έβγαλαν έξω.

Δεν έγινε γνωστό εάν είχε επιπτώσεις για το ξέσπασμά του.

Η Southwest ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Συγχαίρουμε το πλήρωμά μας για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό που επέδειξε κατά τον χειρισμό μιας δύσκολης κατάστασης και ζητάμε συγγνώμη από τους άλλους πελάτες στο αεροσκάφος που έπρεπε να βιώσουν μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μωρόπτήσηειδήσεις τώραΗΠΑ