Κόσμος|20.04.2023 17:43

Γκάφα για τον Χατζηγιάννη: Το υφυπουργείο Πολιτισμού Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωσή για να ενημερώσει ότι ... πήγε σε πάρτι γενέθλιων

Newsroom

Σκωπτικά σχόλια προκάλεσε στην Κύπρο η επιλογή του υφυπουργείου Πολιτισμού να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε το κοινό ότι ο προϊστάμενος του Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε το παρών στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ειδικότερα, στο σχετικό δελτίου Τύπου ανέφερε ότι «υφυπουργός Πολιτισμού παρευρέθηκε χθες στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου».

Κι ότι «ο υφυπουργός επιφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο αλλά και άλλα τραγούδια».

Σημείωνε, ακόμα, ότι ο «πρόεδρος του ΔΗΚΟ έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Γιώτα Παπαδοπούλου.

 

Πολλοί χρήστες των social media εύλογα σχολίασαν ότι το αν πήγε ή όχι ο υφυπουργός Πολιτισμού σε ένα πάρτι γενεθλίων δεν συνδέεται με το έργο του υφυπουργείου και δεν έπρεπε να ανέβει στα λογαριασμούς του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΔΗΚΟΚύπροςΜιχάλης Χατζηγιάννης