Κόσμος|24.04.2023 23:16

Βρετανία: «10 σειρές πίσω» από την οικογένειά του θα καθίσει ο Χάρι στη στέψη του Καρόλου

Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι σε απόσταση από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου ενώ δεν θα κάτσει για να δει με τους συγγενείς του.

Συγκεκριμένα, θα καθίσει 10 σειρές πίσω από την οικογένειά του και θα φύγει μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, αποκάλυψε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ, Πολ Μπουρέλ στην εφημερίδα The Sun.

Ο Μπουρέλ δήλωσε ότι είναι απίθανο ο εξόριστος γιος να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του και τον αδελφό του Γουίλιαμ και ίσως δεν προλάβει καν να μιλήσει με κανέναν από τους δύο.

«Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμφιλίωσης σύντομα - νομίζω ότι θα τύχει πολύ παγωμένης υποδοχής από τους Γουίνσδορς», ανέφερε ο ίδιος.

Ο πρώην μπάτλερ, ο οποίος υπηρέτησε την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, δήλωσε στο GB News ότι ο πρίγκιπας Χάρι πηγαίνει στη στέψη του βασιλιά μόνο για να δώσει το παρών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την στέψη του Καρόλου θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, ωστόσο ο Χάρι θα παραστεί μόνο στην κεντρική τελετή στέψης.

Στην εκδήλωση αυτή για πρώτη φορά ο Χάρι θα δει τον πατέρα και τον αδελφό του μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του που έφεραν πανικό στο παλάτι με τα «άπλυτα» που βγήκαν στη φόρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒρετανίαΒασιλιάς ΚάρολοςΠρίγκιπας Χάρι