Κόσμος|27.04.2023 18:10
Εκλογές στην Τουρκία: Μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου σε νέα δημοσκόπηση - Αλλά με ποσοστό κάτω του 50%
Μαρία ΖαχαράκηΑξιοσημείωτα αποτελέσματα προέκυψαν από την τελευταία έρευνα της εταιρείας Area, για τις εκλογές στην Τουρκία.
Στην ερώτηση «ποιον υποψήφιο θα ψηφίζατε εάν οι εκλογές περάσουν στον δεύτερο γύρο;», το 45,9% δήλωσε ότι θα προτιμούσε τον Κιλιτσντάρογλου, ενώ το ποσοστό όσων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν τον Ερντογάν ήταν 44,6%.
Το 9,5% θα ορίσει την τύχη των εκλογών
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το ποσοστό όσων είπαν «δεν θα πάω στην κάλπη» ήταν 9,5%, άρα αυτό το ποσοστό θα καθορίσει την τύχη των εκλογών.
Ο Κιλιτσντάρογλου κερδίζει στον πρώτο γύρο
Στα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τον πρώτο γύρο, ο Κιλιτσντάρογλου λαμβάνει 46,8%, ο Ερντογάν 46,7%, ο Μουχαρέμ Ιντζέ 3,9% και ο Σινάν Ογάν το 2,6% των ψήφων.
- Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας ζητά ανοχή, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» - «Θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση μετά την κάλπη ή θα καταλήξουμε σε κυβερνητικό αλαλούμ;»
- Βίντεο-ντοκουμέντο φέρνει στο «φως» το ethnos.gr: Καρέ - καρέ η άγρια οπαδική επίθεση στον Κολωνό, με 2 τραυματίες
- Επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν εν μέσω φημών για την υγεία του Τούρκου προέδρου - Στη δημοσιότητα φωτογραφία
- Σοβαρή καταγγελία 16χρονης στο Μεσολόγγι: «Δείχνει» 21χρονο για αρπαγή και βιασμό κατ' εξακολούθηση
- Τρόμος στη Μαδρίτη: Αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε πεζούς – 2 νεκροί και τραυματίες
- Goldman Sachs: Βλέπει νέο ράλι για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών - Οι τιμές-στόχοι
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο