Κόσμος|03.05.2023 21:01

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στην Ατλάντα: Αναφορές για νεκρό και τραυματίες – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Newsroom

Η αστυνομία της Ατλάντα ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον ένα άτομο είναι νεκρό και τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί μετά από τους πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στην πόλη, στην οδό West Peachtree την Τετάρτη. Ο δράστης εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ανθρωποκυνηγητό για το θύμα

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχουν πέσει επιπλέον πυροβολισμοί από την εξέλιξη του περιστατικού, αλλά οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν ενεργά το θύμα και τυχόν άλλα θύματα. Τα τραυματισμένα θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ταυτότητά τους και η κατάστασή τους δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ένα από τα θύματα είναι η μητέρα του δράστη.

Η αστυνομία της Ατλάντα έχει δώσει στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη να σημαδεύει με ένα πιστόλι που φαίνεται να είναι μέσα σε μια σειρά από γυάλινες πόρτες. Φοράει γκρι ή μαύρη κουκούλα και κρατάει μια τσάντα.

Η αστυνομία δεν έχει αναγνωρίσει τον φερόμενο ως δράστη, αλλά δήλωσε ότι πιστεύει ότι είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Πολλές υπηρεσίες, όπως η αστυνομία της Ατλάντα, η πυροσβεστική της Ατλάντα, η αστυνομία της MARTA, η αστυνομία του Georgia Tech και η πολιτειακή περιπολία της Τζόρτζια, έχουν ανταποκριθεί στην κατάσταση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατλάντααστυνομίαειδήσεις τώραπυροβολισμοί