Κόσμος|06.05.2023 07:37
Τουλάχιστον ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες μετά τη συντριβή ελικοπτέρου στο Νεπάλ - Το χρονικό του δυστυχήματος
NewsroomΈνας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν εξαιτίας της συντριβής ελικοπτέρου, χθες Παρασκευή, στο ανατολικό Νεπάλ.
Το ελικόπτερο, που μετέφερε εξοπλισμό για υπό κατασκευή υδροηλεκτρικό έργο στις όχθες του ποταμού Αρούν, προσέκρουσε σε δέντρο λίγο πριν από την προσγείωσή του.
Περιφερειακός αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο. «Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν ακολούθως σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας Κατμαντού», συμπλήρωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση