Κόσμος|12.05.2023 12:57

Σήμερα, η Μαντλίν ΜακΚάν θα γινόταν 20χρονών: Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών της

Newsroom

Είκοσι χρονών θα γινόταν η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία. Οι γονείς της 16χρόνια μετά κρατούν ακόμα μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

Δημοσίευσαν ένα σπαρακτικό μήνυμα για την κόρη τους. Η Κέιτ και ο Τζέρι έγραψαν «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί. Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσουμε».

Το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας για την ανεύρεση του κοριτσιού Find Madelein Campaign στο Facebook συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει το παιδί σε ηλικία τριών ετών με ένα ροζ καπέλο, χαμογελαστό, να κρατά μπάλες του τένις.

 

Οι ΜακΚάν θα θυμηθούν την κόρη τους «ήσυχα» κατά τη διάρκεια μιας μικρής γιορτής στο σπίτι με τα δεκαοκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους Σον και Αμελί.

Ο θείος του κοριτσιού Μπράιαν Κένεντι δήλωσε: «Δεκαέξι χρόνια και ακόμα να μην ξέρεις πού βρίσκεται είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα και αν τα νέα ήταν άσχημα, κατά κάποιο τρόπο, θα μας έδιναν κάποιο τέλος. Αλλά χωρίς τέλος υπάρχει ακόμα ελπίδα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γενέθλιαειδήσεις τώραΜαντλίν ΜακΚαν