Κόσμος|23.05.2023 15:07

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: 25χρονη που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ σκότωσε νύφη τη μέρα του γάμου της

Newsroom

Μια 25χρονη στις ΗΠΑ προσέκρουσε τον Απρίλιο σε αμαξίδιο και σκότωσε μια 34χρονη τη μέρα του γάμου της.

Η Σαμάνθα Χάτσινσον επέβαινε σε αμαξίδιο του γκολφ μαζί με τον σύζυγο της και άλλα δύο άτομα μετά τη δεξίωση του γάμου τους, όταν η Τζέιμι Κομορόσκι έπεσε πάνω τους με το αμάξι της.

Η 25χρονη φέρεται να έτρεχε με 65 μίλια/ώρα σε ζώνη ταχύτητας 25 μίλια/ώρα, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τρεις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο.

Η ίδια αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, όταν συνελήφθη, ωστόσο, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο είπαν ότι μύριζε αλκοόλ και είχε κατακόκκινα μάτια.

«Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Απλώς νιώθω ένα απαίσιο άτομο, όπως, δεν ήθελα να συμβεί τίποτα από αυτά» είπε η 25χρονη και πρόσθεσε ότι ελπίζει ο δικαστής να δει «πόσο μετανιωμένη και μετανοημένη είμαι και ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος και ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι κακό». 

Ωστόσο, σε τηλεφωνήματα της με τον πατέρα της μέσα από τη φυλακή η ίδια δεν εμφανίζεται και τόσο μετανιωμένη αλλά παραπονιέται ότι θέλει να βγει από τη φυλακή. «Θεέ μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό. Γιατί σε μένα; Θα είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή μου και ότι όλη μου η ζωή θα τελειώσει».

Ο πατέρας της από την άλλη της υπόσχεται ότι  θα τακτοποιήσει την υπόθεση και τη διαβεβαιώνει ότι «Δεν χρειάζεται να λυπάσαι, Τζέιμι, αυτό συνέβη και θα το τακτοποιήσουμε. Δεν μας νοιάζει τι συνέβη. Δεν μας νοιάζει. Μας νοιάζεις μόνο εσύ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νύφηειδήσεις τώραΗΠΑγάμοςτροχαίο δυστύχημααλκοόλ