Κόσμος|05.06.2023 22:21

Απίστευτο: Φέρετρο έκανε «βόλτες» μεταξύ Αθήνας και Δουβλίνου γιατί το ξέχασαν στο… αεροπλάνο – Αναβλήθηκε η κηδεία

Newsroom

Μετά τον εντοπισμό φερέτρου, με τη σορό άνδρα, σε αεροπλάνο που έφτασε στην Αθήνα από το Δουβλίνο, έχει ξεκινήσει «επείγουσα έρευνα». Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας ξέχασαν να βγάλουν το φέρετρο στην πόλη προορισμού του.

Το περιστατικό αφορά έναν Ιρλανδό πολίτη που πέθανε στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sunday Independent. Μετά τον θάνατό του, η σορός επεστράφη στην πατρίδα του. Ωστόσο, το φέρετρό του δεν αφαιρέθηκε από το αεροπλάνο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και, το αεροσκάφος, επέστρεψε -όπως ήταν προγραμματισμένο- στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

H ελβετική εταιρεία αεροπορικών υπηρεσιών Swissport ανακοίνωσε ότι, «Λυπούμαστε βαθιά για την εμπειρία της οικογένειας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα θα επιλυθούν γρήγορα» και σημείωσε ότι, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα ώστε να διασφαλιστεί ότι, «το πάθημα θα γίνει μάθημα».

Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με το BBC, επαναπατρίστηκε την επόμενη ημέρα ωστόσο η κηδεία του έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δουβλίνοφέρετροειδήσεις τώρααεροπορική εταιρεία