Κόσμος|19.06.2023 07:40

Αιώνια αγάπη: «Ο ερωτευμένος Εσεβίτ» περιμένει την αγαπημένη του 24 χρόνια σε μία στάση

Newsroom

Μία στάση λεωφορείου έχει γίνει το σημείο αναφοράς ενός άνδρα στην Τουρκία, ο οποίος περιμένει επί 24 χρόνια να γυρίσει η αγαπημένη του, που τον έχει εγκαταλείψει.

Η στάση "Εσεβίτ του Ερωτευμένου"

Ο Εσεβίτ Οκουζτσού, κάτοικος της επαρχίας της Σινώπης, μιας παραθαλάσσιας πόλης στη Μαύρη Θάλασσα, είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής ως Ασίκ Εσεβίτ δηλαδή ως ο ερωτευμένος Εσεβίτ”.

Σύμφωνα με την Daily Sabah, τον Εσεβίτ σημάδεψε ανεξίτηλα η αγάπη για τη γυναίκα που γνώρισε στη στάση λεωφορείου, όπου πηγαίνει συνέχεια επί 24 χρόνια.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, αλλά ο Εσεβίτ νόσησε από μία σπάνια ασθένεια που οδήγησε στην απώλεια της όρασής του και παρά τις συνεχείς θεραπείες δεν έγινε καλά, ενώ η γυναίκα που αγαπούσε έφυγε πριν 24 χρόνια για την Κωνσταντινούπολη και δεν επέστρεψε ποτέ. Εκείνος όμως παραμένει αισιόδοξος και περιμένει ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην ίδια στάση λεωφορείου όπου πρωτογνωρίστηκαν.

Ο μόνος συγγενής του Εσεβίτ είναι ένας αδελφός που δεν μένει όμως κοντά του. Ένας κάτοικος της περιοχής του διέθεσε ένα κοντέινερ που έχει μετατραπεί σε σπίτι. Ο Εσεβίτ κάθε μέρα περιμένει στο παγκάκι της στάσης του λεωφορείου η οποία έχει γίνει πλέον γνωστή ως ”στάση του ερωτευμένου Εσεβίτ”.

Τουρκίααγάπηάνδραςέρωτας