Κόσμος|22.06.2023 21:10
Σάλος στην Ολλανδία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας μετά από καταγγελίες για τραμπουκισμούς και εξύβριση!
NewsroomΟ υπουργός Παιδείας της Ολλανδίας Ντένις Βίρσμα υπέβαλε την παραίτησή του, έπειτα από πολλές καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα.
Στην ανακοίνωσή του, ο 37χρονος πολιτικός αναφέρει ότι η παραίτησή του ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη επειδή μερικές φορές «αντιδρούσε υπερβολικά» ή ήταν «πολύ σκληρός» με τους εργαζομένους στο υπουργείο.
Ο Βίρσμα προέρχεται από το Φιλελεύθερο κόμμα του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε. Τους τελευταίους μήνες, ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπήρχαν πολλές καταγγελίες σε βάρος του υπουργού για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στους εργαζομένους, κάποιοι εκ των οποίων τον κατηγορούσαν για σωματικό ή λεκτικό εκφοβισμό.
- Τραγικό τέλος στην αναζήτηση στον Ατλαντικό; Αναφορές ότι τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανήκουν στο υποβρύχιο Titan
- Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 32χρονου βασικού υπόπτου
- Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Η αναφορά στο ναυάγιο στην Πύλο, τα μηνύματα στους νέους και η εξάλειψη των ανισοτήτων
- Σύγχρονοι δρυΐδες: Περίπου 8.000 άνθρωποι γιόρτασαν το Θερινό Ηλιοστάσιο στο μυστικιστικό, νεολιθικό μνημείο του Στόουνχετζ
- Αδιανόητο: Ασυνείδητη γιαγιά παράτησε την εγγονή της σε αεροδρόμιο για να… προλάβει πτήση
- Στροφή Ερντογάν: Εκτόξευση επιτοκίων στο 15% για την Τουρκία
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σαρώνει η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»