Κόσμος|14.03.2019 16:27
Facebook: Πτώση στη μετοχή στον απόηχο της βλάβης στο δίκτυό του
NewsroomΗ μετοχή του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook σημείωσε πτώση κατά το σημερινό άνοιγμα της Wall Street εξαιτίας τις γιγάντιας βλάβης στο δίκτυό του και της έναρξης ποινικής έρευνας στη Νέα Υόρκη σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες του μοιράζονται δεδομένα.
Η μετοχή του ομίλου που ιδρύθηκε από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχασε 2,42% και έπεσε στα 169,34 δολάρια κατά την έναρξη της συνεδρίασης στη Νέα Υόρκη, παρόλο που ο όμιλος είχε αρχίσει να αποκαθιστά τις υπηρεσίες του.
Διαβάστε ακόμη
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση