Βίντεο με την πρώτη εμφάνιση του Ρώσου υπουργού Άμυνας μετά την ανταρσία της Βάγκνερ - Επιθεώρησε τις δυνάμεις στην Ουκρανία
NewsroomΤην πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, μετά την ανταρσία της Βάγκνερ. Ο υπουργός που έχει στο στόχαστρό του επικεφαλής των μισθοφόρων, Γεβγκένι Πριγκόζιν, επιθεώρησε τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτου Russia 24, ο Σοϊγκού, μετέβη σε κέντρο διοίκησης των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και «συσκέφθηκε με τους υπεύθυνους» μίας από τις μονάδες.
Στη διάρκεια της σύσκεψης αυτής ο Σοϊγκού υπογράμμισε κυρίως «τη μεγάλη αποτελεσματικότητα (του ρωσικού στρατού) στον εντοπισμό και την καταστροφή οπλικών συστημάτων και στρατιωτών «του εχθρού», διευκρίνισε το υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του.
Στις εικόνες που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Ρώσος υπουργός φαίνεται να ακούει, με ήρεμο και σοβαρό ύφος, την αναφορά του στρατηγού Γεβγκένι Νικιφόροφ, επικεφαλής της δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας του ρωσικού στρατού, να μελετά γεωγραφικούς χάρτες αλλά και να επιθεωρεί με ελικόπτερο τις ρωσικές θέσεις.
- Τα γνωστά ονόματα που ετοιμάζονται για υπουργείο και τα πρόσωπα έκπληξη - Ο οδικός χάρτης Μητσοτάκη
- Η δύσκολη επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ - Ο οδικός χάρτης για τις αλλαγές και η πιθανότητα ο Τσίπρας να έχει αντίπαλο
- ΠΑΣΟΚ: Μπήκαν οι βάσεις για την «ολική επαναφορά» στη Χαριλάου Τρικούπη - Ο πονοκέφαλος για την επόμενη μέρα
- Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
- Αντρέα Ενρία - SSM: Προσοχή στους κινδύνους εκτός τραπεζών
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια