Κόσμος|07.07.2023 23:13

Τρόμος σε βαγόνι τρένου στο Τορόντο: Άνδρας δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές - Στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο

Newsroom

Τρομακτικό βίντεο που δείχνει έναν επιβάτη του μετρό να δέχεται αλλεπάλληλες μαχαιριές σε εν κινήσει συρμό στο Τορόντο το απόγευμα της Πέμπτης, έχει έρθει στο «φως» της δημοσιότητας και σοκάρει.

Το βίντεο, που κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του και το οποίο κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν άνδρα με λευκό μπλουζάκι και μπλε σορτσάκι να καυγαδίζει με γροθιές και κλωτσιές με έναν άλλο επιβάτη στη μέση ενός βαγονιού του τρένου, όπως μεταδίδει η New York Post.

Μάλιστα, ένα μαχαίρι φαίνεται στο χέρι του ενός άνδρα κατά τη διάρκεια του καυγά. Λίγο μετά, ο ύποπτος με τα σκούρα ρούχα φαίνεται να μαχαιρώνει τον άνδρα με το σορτσάκι.

Το θύμα, αιμόφυρτο, στη συνέχεια προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον δράστη, φωνάζοντας «Βοήθεια! Βοήθεια!» καθώς εκείνος τον κυνηγάει μέσα στο βαγόνι του τρένου, μπροστά στους έντρομους επιβάτες. Ένας επιβάτης στο τέλος του βαγονιού ακούγεται να φωνάζει πανικόβλητος: «Τον μαχαιρώνει! Τον σκοτώνει!», ενώ ένας άλλος ακούγεται να λέει: «Θεέ μου, δεν μπορώ να κατέβω από το τρένο!».

Όταν το τρένο έφτασε τελικά στον σταθμό, ο ύποπτος διέφυγε, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας, ενώ το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μετρόειδήσεις τώραΤορόντοεπίθεση με μαχαίριβίντεομαχαίρι