Κόσμος|24.07.2023 17:11

Η συγκλονιστική στιγμή που μωράκι απεγκλωβίζεται από όχημα εν μέσω καύσωνα - Το διέσωσε ο πατέρας του

Newsroom

Η στιγμή που πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα -που «σφυροκοπεί» πάνω από 300 εκατ. Αμερικανούς- καταγράφηκε σε βίντεο που συγκλονίζει.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με λοστό ώστε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας. Τότε, ένας άλλος άνδρας έσπευσε να βοηθήσει.

Αργότερα, φαίνεται μία γυναίκα να έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο και να περνάει το παιδί μέσα από το τζάμι, δίνοντάς το σε έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του.

Η αστυνομία δήλωσε πως οι γονείς άφησαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης. Παρόλο που το μωράκι ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Δεν είναι -προς το παρόν- γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα, αλλά η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου και αναφέρει πως η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3-5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.

αυτοκίνητοΗΠΑκαύσωναςμωρόειδήσεις τώραΤέξας