Κόσμος|07.08.2023 11:18

Κύπρος: Φόνο εκ προμελέτης «βλέπουν» οι Αρχές για τον θάνατο 40χρονου Έλληνα - Γιατί συνελήφθη ο συγκάτοικός του και η μαρτυρία-«κλειδί»

Newsroom

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει ο θάνατος 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο με τις Αρχές να «βλέπουν» δολοφονία εκ προμελέτης.

Ο άνδρας, βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Κυριακής στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Λευκωσία, έχοντας πέσει από μεγάλο ύψος.

Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου συγκάτοικου του θύματος, με τη μαρτυρία της συντρόφου του να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικότερα, η σύντροφος του 40χρονου στην κατάθεση της έκανε λόγο για καυγά που είχε ο 40χρονος με τον 38χρονο το προηγούμενο βράδυ για ασήμαντη αφορμή και για μια διαφωνία που είχαν για την τηλεόραση.

Σε ό,τι αφορά το μοιραίο βράδυ είπε ότι 40χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμα για να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και ότι χτυπούσε στον συγκάτοικο του για να του ανοίξει, καθώς φαίνεται ότι δεν είχε τα κλειδιά του μαζί του. Στη συνέχεια είπε ότι άκουσε φωνές, με τον άνδρα έπειτα να εντοπίζεται στο κενό, σύμφωνα με Cyprus Times.

Πού επικεντρώνονται οι Αρχές

Οι Αρχές επικεντρώνονται στο τι μεσολάβησε όταν ο 40χρονος χτυπούσε την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα.

Ο συλληφθέντας οδηγείται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του. Πάντως, κατά την ανάκριση επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 40χρονου.  

Σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή που θα δώσει οριστικές απαντήσεις για τα αίτια θανάτου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

δολοφονίαΈλληναςειδήσεις τώραΚύπρος