Έκλεισαν τα τουρκικά σύνορα στον Έβρο λόγω της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη
Μαρία ΖαχαράκηΣε ανακοίνωση της νομαρχίας Αδριανούπολης αναφέρεται ότι όλοι οι δρόμοι της ελληνικής πλευράς που συνδέονται με τη συνοριακή πύλη των Ιψάλων έκλεισαν για την κυκλοφορία λόγω των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στην Ελλάδα.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι έξοδοι από τη συνοριακή πύλη των Ιψάλων διακόπτονται μέχρι νεωτέρας και αναφέρεται το εξής: «Είναι σημαντικό οι επιβάτες μας που θέλουν να βγουν να προτιμήσουν τη συνοριακή πύλη Kapkule και άλλες συνοριακές πύλες για να αποφύγουν τυχόν κίνδυνο».
Χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους στον Νότιο Έβρο κάηκαν, 8 σπίτια και 2 εκκλησίες υπέστησαν ζημιές, 8 χωριά εκκενώθηκαν προληπτικά λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στην Αλεξανδρούπολη από αδιευκρίνιστη αιτία. Ο δρόμος Φέρες-Αλεξανδρούπολη έκλεισε για λόγους ασφαλείας. Οι καπνοί έφτασαν στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και εν μέρει στο Βόλο, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων