Κόσμος|25.08.2023 12:33

Πανικό προκάλεσε η επιστροφή του Τραμπ στο (πρώην) Twitter - Πώς σχολίασε ο Μασκ την πρώτη ανάρτησή του από την σύλληψη

Newsroom

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής, ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) κάνοντας μια ανάρτηση με την φωτογραφία του από την σύλληψή του στην Τζόρτζια. Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση προκάλεσε πανικό, με τον νέο ιδιοκτήτη του κοινωνικού δικτύου, Έλον Μασκ, να αναδημοσιεύει το ποστ του, σχολιάζοντας: «επόμενο επίπεδο».

Οι φωτογραφίες από τις συλλήψεις μπορεί να είναι μια στιγμή δημόσιας ταπείνωσης, ωστόσο ο Τραμπ, που θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία στις εκλογές του 2024, θέλει να την χρησιμοποίησε υπέρ του. Μάλιστα στην ανάρτηση, έβαλε ενεργό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η πλατφόρμα είχε αναστείλει τον λογαριασμό του πρώην προέδρου μετά την εισβολή των ακροδεξιών οπαδών του στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021, κρίνοντας πως είχε παραβιάσει την πολιτική της πλατφόρμας σχετικά με βία και τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι του έκλεψαν τις εκλογές.

Όταν ο Έλον Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα πέρυσι, επανάφερε τον λογαριασμό του πρώην προέδρου τον Νοέμβριο του 2022. Ωστόσο, ο Τραμπ είχε ήδη δημιουργήσει την δική του πλατφόρμα, το Truth Social.

Χαμός με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Τραμπ

Η ανάρτηση του Τραμπ έχει γίνει viral στο «X», με εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια και likes. Μάλιστα, οι χρήστες δημιούργησαν πολλά memes με την εικόνα του κατσουφιασμένου πρώην προέδρου.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα:

Έλον ΜασκElon MuskΗΠΑειδήσεις τώραΝτόναλντ ΤραμπTwitter