Κόσμος|28.08.2023 19:20

Ali Sabanci: Διέφυγε τον κίνδυνο ο Τούρκος επιχειρηματίας μετά το σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο – Τα νεότερα για την υγεία του

Newsroom

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία Ali Sabanci που τραυματίστηκε σοβαρά μαζί με τη σύζυγό του σε ατύχημα με ταχύπλοο εν πλω για τη Λέρο, όπου επρόκειτο να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Νέα εγχείρηση

Οι θεράποντες ιατροί της ιδιωτικής κλινικής που νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν σε νέα χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη αιμορραγία στα ήδη χειρουργημένα τραύματά του, όμως η υγεία του βελτιώνεται «ραγδαία» όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Τούρκος μεγιστάνας χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω στο τιμόνι του ταχυπλόου, ενώ η σύζυγός του χτύπησε το κεφάλι της στο τζάμι μπροστά από το σύστημα πλοήγησης του σκάφους, ωστόσο η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη.

Η ανακοίνωση της Esas Holding

Στην ανακοίνωση της Esas Holding αναφέρεται: «Όλες οι ιατρικές εργασίες του Ali Sabanc?, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Esas Holding, και της συζύγου του Vuslat Dogan Sabanc?, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Dogan Holding, έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται και παρακολουθείται σχολαστικά. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό και να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας για τις ευχές τους για περαστικά»

Ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Dursun Ozbek, ο οποίος επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, δήλωσε: «Ο κ. Ali είχε ένα πολύ δύσκολο ατύχημα, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή τώρα. Ήρθαμε να πούμε περαστικά. Τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι καλά στην υγεία τους. Ελπίζω ότι θα θεραπευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Τουρκίαεπιχειρηματίαςειδήσεις τώρατραυματίαςταχύπλοο