Κόσμος|15.09.2023 10:00

Φρίκη στη Βιρτζίνια: Νταντά άφησε ένα 11 μηνών μωρό με τον σκύλο για πάνω από 6 ώρες στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ η είδηση πως ένα μωρό και ένας σκύλος πέθαναν αφού τους άφησε η νταντά του βρέφους στο αυτοκίνητο για περισσότερες από έξι ώρες.

Η 40χρονη Κρίστεν Γκράχαμ, συνελήφθη και ενδεχομένως να της ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, ανάλογα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας του μωρού ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία και για κακοποίηση ζώου σε βαθμό πλημμελήματος.

Το φρικτό περιστατικό αποκαλύφτηκε όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε νοσοκομείο του Νιούπορτ Νιους, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας είχε φτάσει λέγοντας ότι είχε ένα νεκρό μωρό στο αυτοκίνητό του.

Οι γιατροί ακολούθησαν τον άνδρα έξω και είδαν στο αυτοκίνητό του μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών που περιείχε το άψυχο σώμα ενός 11μηνου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Γκράχαμ, που φρόντιζε την μικρή Μυρίκα, και την ανέκριναν. Η 40χρονη φέρεται να φρόντιζε συχνά το μωρό, του οποίου η μητέρα είναι μια 17χρονη, αναφέρει η New York Post

 

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, η Γκράχαμ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια φίλη που της ζήτησε να της φέρει ένα πακέτο τσιγάρα, δήλωσε ο σερίφης.

Η φίλη της φρόντιζε ένα ηλικιωμένο άτομο και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι για να κάνει τα δικά της ψώνια.

Έβαλε το μωρό στο πίσω μέρος του οχήματος μαζί με τον σκύλο και πήγε σε ένα κατάστημα μα αγοράσει τσιγάρα και χυμό. Έπειτα, η 40χρονη έμεινε στο σπίτι που ήταν η φίλη της για αρκετή ώρα. Επέστρεψε στο σπίτι της, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, άνοιξε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άφησε το μωρό και τον σκύλο μέσα σε αυτό.

Η Γκράχαμ πήγε για ύπνο και ξύπνησε από ένα τηλεφώνημα περίπου έξι ώρες αργότερα.

Στη συνέχεια βγήκε έξω για να ελέγξει το μωρό και βρήκε τη Μυρίκα και τον σκύλο νεκρούς μέσα στο αυτοκίνητο. 

Το μωρό μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι και για άγνωστο λόγο το έβαλε μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Ένας 80χρονος το βρήκε και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η ίδια είπε ότι δεν θυμόταν τι συνέβη αφού έφτασε στο σπίτι της και έσβησε τη μηχανή του αυτοκινήτου

θάνατοςαυτοκίνητομωρόβρέφοςειδήσεις τώραΒιρτζίνια