Κόσμος|15.09.2023 10:58

Φρίκη στην Αίγυπτο: 65χρονος δολοφόνησε δύο ανήλικα αδέρφια επειδή έπαιζαν μπροστά από το σπίτι του - Συνεργός ο γιος του

Newsroom

Συνταξιούχος σε επαρχεία κοντά στο Κάιρο δολοφόνησε παιδιά επειδή «ενοχλήθηκε που έπαιζαν μπροστά από το σπίτι του». Η εισαγγελία αποφάσισε τη φυλάκιση του άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Sharqia, οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν απο εργάτη πως τα δύο του παιδιά, ο 6χρονος Ραχίμ και ο 5χρονος Ισλάμ, εξαφανίστηκαν όταν βγήκαν για παιχνίδι κοντά στο σπίτι τους.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ότι από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο γείτονάς του, ο 65χρονος Muhammad Saber, σκότωσε τα δύο παιδιά «επειδή έκαναν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του».

Ομολόγησε το έγκλημα - Είχε βοήθεια από τον γιο του

Η ίδια πηγή εξήγησε: «Όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Τότε, τα απήγαγε, τα μετέφερε στο σπίτι του και τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας και πνίγοντάς τα μέχρι να πεθάνουν».

Και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας». Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, τα όσα είπε «συμφωνούσαν» με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους.

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από ιατροδικαστή.

ειδήσεις τώραΑίγυπτοςδολοφονίαΚάιρο