Κόσμος|29.09.2023 17:24
Τραγωδία μετά το τροχαίο στη Βρετανία: Νεκρή μαθήτρια και ο οδηγός - Στους πενήντα οι τραυματίες
NewsroomΔραματικές είναι οι εξελίξεις μετά την ανατροπή σχολικού λεωφορείου στη Βρετανία, καθώς μέχρι αυτή την ώρα, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μια 14χρονη μαθήτρια και ο οδηγός και συνολικά 50 άτομα έχουν τραυματιστεί.
Η αστυνομία, το παραϊατρικό προσωπικό, τα πληρώματα της πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν γύρω στις 8 π.μ. το πρωί (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για ατύχημα.
Δεκάδες τραυματίες
Η υπηρεσία ασθενοφόρων της περιοχής κήρυξε «μείζον περιστατικό», με μαζική κινητοποίηση πληρωμάτων, καθώς και ενός ελικοπτέρου-ασθενοφόρου.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής