Κόσμος|03.10.2023 16:56

Ντελιβεράς πυροβόλησε Youtuber που επιχείρησε να του κάνει φάρσα - Πλάνα που σοκάρουν

Newsroom

Άσχημη κατάληξη είχε η μάλλον κακόγουστη φάρσα ενός youtuber στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο Τόμας Κουκ που έχει το κανάλι Classified Goons στο YouTube επιχείρησε να κάνει πλάκα σε έναν ντελιβερά σε εμπορικό κέντρο της πολιτείας.

Όπως φαίνεται σε βίντεο πλησίασε τον Άλαν Κόλι, του κόλλησε το κινητό στο πρόσωπο λέγοντας την ακατανόητη φράση «έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Ο Κόλ ζήτησε τρεις φορές από τον νεαρό YouTuber να σταματήσει και στη συνέχεια έβγαλε το όπλο του και να τον πυροβόλησε στο στήθος.

Ο Άλαν Κόλι συνελήφθη κατηγορούμενος για ένοπλη επίθεση από πρόθεση. Ωστόσο, το δικαστήριο τον απάλλαξε από την κατηγορία, αποδεχόμενο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Αντίθετα, κρίθηκε ένοχος για τη λιγότερο «βαριά» κατηγορία του πυροβολισμού κατά τη διάρκεια καβγά αλλά η ποινή του θα κριθεί τον επόμενο μήνα μετά την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος του.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πελάτης του ένιωσε να απειλείται από τον ύψους 1,93 μ. Κουκ. «Ο Κουκ προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στα θύματά του για να καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε βίντεο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα θύματά του νιώθουν φόβο», τόνισε.

Αν καταδικαστεί τελεσίδικα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών.

ειδήσεις τώραόπλοφάρσαΒιρτζίνιαYoutuber