Συνελήφθη η δημοσιογράφος Αϊσενούρ Αρσλάν: Οι δηλώσεις της για την επίθεση στην Άγκυρα προκάλεσαν παρέμβαση της αστυνομίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η δημοσιογράφος Αϊσενούρ Αρσλάν συνελήφθη λόγω των σχολίων της για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα στην εκπομπή της στην τηλεόραση Halk TV, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Σχολιάζοντας την επίθεση και τους τρομοκράτες, η Αρσλάν είπε: «Ίσως το άτομο αυτό να μην ήξερε ότι υπήρχε βόμβα πάνω του. Δεν μπορείς να έρχεσαι και να πεθαίνεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Αν με ρωτάτε, δεν μου κολλάει τίποτα, ανατινάχθηκε από το πουθενά. Γιατί να σκοτώσεις κάποιον στην Καισάρεια και να πεις 'έρχομαι, ε, έχω βόμβες στην πλάτη μου και πιστόλια στη μέση μου' ενώ θα μπορούσε να κλέψει ένα αυτοκίνητο στην Άγκυρα και να το βάλει μπροστά να φύγει...»
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, το τουρκικό ΕΣΡ ανέλαβε δράση και ξεκίνησε έρευνα κατά της Halk TV και της Αϊσενούρ Αρσλάν.
Η Γενική Εισαγγελία της Άγκυρας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα κατά της Αρσλάν, η οποία συνελήφθη στο σπίτι της στο Sar?yer από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης της Αντιτρομοκρατικής Υποδιεύθυνσης της Κωνσταντινούπολης.
Σουμάχερ: Νοσηλεύτρια που τον φρόντιζε κατήγγειλε βιασμό από οδηγό της F1 και στενό φίλο του γιου του
Οι «Άγγελοι της Κολάσεως» πάνε Ηγουμενίτσα: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τη διαβόητη λέσχη μοτοσικλετιστών
Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της απόδρασης του 48χρονου κρατούμενου
Καραμπόλα-σοκ στη Γαλλία: Οδηγός νταλίκας αποκοιμήθηκε και συγκρούστηκε με 23 αυτοκίνητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



