Κόσμος|06.10.2023 18:10

Τρομακτικό βίντεο: Αεροσκάφος με βλάβη, βγήκε εκτός διαδρόμου κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης

Newsroom

Ένα αεροπλάνο της FedEx βγήκε εκτός διαδρόμου προσγείωσης σε αεροδρόμιο στην Τσατανούγκα του Τενεσί στις ΗΠΑ, αφού ανέφερε βλάβη, δήλωσαν αξιωματούχοι έκτακτης ανάγκης.

Τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος Boeing 757, το οποίο σταμάτησε μεταξύ του διαδρόμου προσγείωσης και ενός κοντινού δρόμου αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία της Τσατανούγκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Και οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος αναζητούνται», ανέφερε η υπηρεσία.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι θα διερευνήσει το περιστατικό. «Η πτήση 1376 της FedEx προσγειώθηκε με σηκωμένο τον τροχό και γλίστρησε στο γρασίδι στο μητροπολιτικό αεροδρόμιο της Τσατανούγκα» γύρω στις 23:45, ανέφερε η FAA σε ανακοίνωσή της. Το αεροπλάνο «κατευθυνόταν προς το διεθνές αεροδρόμιο του Μέμφις».

Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 11 μ.μ. μετά από αναφορές ότι το αεροσκάφος έκανε την τελική του προσέγγιση με βλάβη στο σύστημα προσγείωσης, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής. Το αεροπλάνο έκανε κύκλο πριν κάνει την αναγκαστική προσγείωση, πρόσθεσαν οι αξιωματούχοι.

Οι κινητήρες του αεροπλάνου εξέπεμπαν καπνό, αλλά δεν εντοπίστηκε πυρκαγιά, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

αναγκαστική προσγείωσηαεροπλάνοειδήσεις τώρααεροσκάφος