Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα 22χρονης Γερμανίδας που σκοτώθηκε - «Μαμά σε αγαπώ»
NewsroomΣυγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα Γερμανίδας που έχασε τη ζωή της στο Ισραήλ. Η 22χρονη φοιτήτρια από το Βερολίνο, βρισκόταν στη χώρα για να επισκεφθεί για λίγες μέρες τον φίλο της.
Η Καρολίν Μπολ, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα πετούσε από το Ισραήλ προς τη Γερμανία, ωστόσο, μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν στο κτίριο όπου διέμενε με τον φίλο της. Έκτοτε κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη πέρα από το ότι και οι δύο βρήκαν τον θάνατο.
«Δεχόμαστε επίθεση δεν ξέρω ποιοι είναι»
Η Μπολ, λίγο πριν χάσει τη ζωή της, επικοινώνησε με τη μητέρα της, λέγοντάς της ότι έχουν κρυφτεί σε καταφύγιο και πώς την αγαπάει. «Δεχόμαστε επίθεση δεν ξέρω ποιοι είναι. Έχουμε κρυφτεί σε ένα καταφύγιο. Μάλλον μας ανακάλυψαν. Μαμά σε αγαπώ», έγραφε το τελευταίο της μήνυμα. Μιλώντας στον γερμανικό τύπο, οι γονείς της 22χρονης σημείωσαν ότι εύχονται να είχε γρήγορο θάνατο και να μην βιάστηκε ή βασανίστηκε.
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας