Κόσμος|12.10.2023 18:29

Ο Νετανιάχου έδειξε αποτρόπαιες φωτογραφίες νεκρών μωρών στον Μπλίνκεν και τις ανέβασε και στο Twitter - «Η Χαμάς είναι το ISIS»

Newsroom

Αποτροπιασμός για φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Τις εικόνες που αποδεικνύουν την ωμή βία στο Ισραήλ έδειξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Άντονι Μπλίνκεν, κατά την επίσκεψη του δεύτερου στο Τελ Αβίβ.

«Παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έδειξε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν. Προσοχή! Πρόκειται για τρομακτικές φωτογραφίες μωρών που δολοφονούνται και καίγονται από τα τέρατα της Χαμάς. Η Χαμάς είναι απάνθρωπη. Η Χαμάς είναι το ISIS», αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Και το ΥΠΕΞ δημοσίευσε φωτογραφίες - «Πρέπει να το γνωρίζετε»

Σε λογαριασμό που διαχειρίζεται το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ανέβηκε επίσης φωτογραφία παιδιού με τη λεζάντα: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη εικόνα που έχουμε δημοσιεύσει ποτέ. Καθώς το γράφουμε, τρέμουμε. Το σκεφτόμασταν πολύ αν θα το δημοσιεύσουμε, αλλά πρέπει ο καθένας από εσάς να γνωρίζει. Αυτό συμβαίνει».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή στο liveblog του ethnos.gr

Πόλεμος στο Ισραήλειδήσεις τώραΜπενιαμίν ΝετανιάχουΤελ ΑβίβΜέση ΑνατολήΙσραήλΓάζα