Κόσμος|18.10.2023 12:43
Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Νετανιάχου και υιοθέτησε τη «γραμμή» του Ισραήλ - «Δεν κάνατε εσείς» την επίθεση στη Γάζα
NewsroomΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε στο πλευρό του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι φαίνεται πως η «άλλη πλευρά» φέρει την ευθύνη για την έκρηξη στο νοσοκομείο της Γάζας.
«Είμαι θλιμμένος και σοκαρισμένος για την έκρηξη στο νοσοκομείο της Γάζας. Και με βάση αυτά που είδα, φαίνεται ότι αυτό πραγματοποιήθηκε από την αντίπαλη πλευρά, όχι από εσάς», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
Όπως πρόσθεσε, η Ουάσινγκτον θα προσφέρει ό,τι χρειάζεται στο Ισραήλ ώστε να αμυνθεί απέναντι στην οργάνωση Χαμάς.
Από πλευράς του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο «πολιτισμένος κόσμος πρέπει να ενωθεί για να νικήσει τη Χαμάς».
Διαβάστε ακόμη
- Moltbook: Ποιο είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για AI bots που... σχεδιάζουν την καταστροφή της ανθρωπότητας
- Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ θεάσεων η «Μεγάλη Χίμαιρα» - Η ζωή και ο θάνατος ενώνονται μέσα από το πάθος
- Προανήγγειλε επίσκεψη Τραμπ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Γνωρίζω ότι θα έρθει στην Ελλάδα»
- Βιολάντα: Οι φόβοι νέας έκρηξης, τα 7 μοιραία λάθη και η πρόσφατη κρατική επιχορήγηση