Κόσμος|24.03.2019 10:21
«Με απειλούν με την ζωή μου επειδή εναντιώθηκα στο Brexit»
NewsroomMια 77χρονη Κύπρια, η Μαργαρίτα Γεωργιάδου είναι η γυναίκα που ξεκίνησε στην Βρετανία τη διαδικτυακή εκστρατεία συγγέντρωσης υπογραφών για την ανάκληση του Άρθρου 50. Της αποχώρησης δηλαδη της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με ανάρτηση της στο tweeter η κυρία Γεωργιάδου, η οποία είναι συνταξιούχος λέκτορας, έκανε γνωστό πως σε 10 ώρες έχει δεχθεί 3 απειλές για τη ζωή της τόσο από το τηλέφωνο όσο και από το Facebook.
«Ποιος θέλει τόσο απεγνωσμένα το Brexit που είναι έτοιμος ακόμη και να σκοτώσει γι’αυτό;» αναρωτιέται η 77χρονη, η οποία επιστρέφει στην Κύπρο.
Η ίδια ομολογεί πως τρομοκρατήθηκε από τις απειλές και αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Facebook.
Διαβάστε ακόμη
- Η επόμενη μέρα στη Βρετανία: Η κούρσα διαδοχής και το φαβορί για την πρωθυπουργία, Άντι Μπέρναμ
- Η Ευρώπη «καίγεται»: Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών - Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Τουρισμός για Όλους 2026-27: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Οι ανακοινώσεις Κεφαλογιάννη
- Ομπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με την οικογένεια Γιαννακόπουλου – Θα ήταν ωραία ο Παναθηναϊκός να πάρει το 8ο»