Κόσμος|02.11.2023 11:40

Τραγική ανατροπή: Δηλητηρίασε τον σύντροφό της για μια κληρονομιά που αποδείχθηκε απάτη!

Newsroom

Τραγική ανατροπή στη δολοφονία του άνδρα που δηλητηριάστηκε από τη σύντροφό του επειδή είχε κληρονομήσει το ποσό των 30 εκατ. δολαρίων και σκόπευε να τη χωρίσει. Όπως προκύπτει τώρα, φαίνεται πως όλα ήταν μια ηλεκτρονική απάτη και κληρονομιά δεν υπάρχει!

O 51χρονος Steven Edward Riley Jr. αισθάνθηκε αδιαθεσία καθώς πήγαινε στο αεροδρόμιο του Minot στις 3 Σεπτεμβρίου για να παραλάβει την ξαφνική επιταγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η αστυνομία λέει πως η φίλη του Ina Thea Kenoyer, 47 ετών, τον είχε δηλητηριάσει, οδηγώντας τον στον θάνατο δύο ημέρες αργότερα, μια φρικιαστική πράξη που οι αστυνομικοί είπαν ότι έγινε με «οικονομικά κίνητρα».

Ο Riley είχε μεγάλα σχέδια για τα εκατομμύρια που επρόκειτο να λάβει, αλλά προφανώς δεν ήθελε να τα μοιραστεί με την Kenoyer και είχε σχεδιάσει να χωρίσει μαζί της.

Τον σκότωσε για μια απάτη

Όμως, σύμφωνα με τον Ryan Riley, τον 21χρονο γιο του θύματος, το ζευγάρι έπεσε θύμα μιας διαδικτυακής απάτης και δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα, γράφει η New York Post.

Σύμφωνα με τον Ryan, ο πατέρας του είχε λάβει ένα email από ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν δικηγόρος ενός άγνωστου «μακρινού συγγενή» και είχε κανονίσει να τον συναντήσει στο αεροδρόμιο του Minot για τα διαδικαστικά ώστε να παραλάβει το ποσό. «Δεν ήταν καχύποπτος πριν πάει στο αεροδρόμιο, αλλά ήταν πεπεισμένος ότι είχε κληρονομήσει τα χρήματα και θα τα έπαιρνε όταν προσγειωνόταν ο υποτιθέμενος δικηγόρος», δήλωσε ο Ryan.

«Αλλά ο υποτιθέμενος δικηγόρος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ήταν απάτη. Ήταν ένας άγνωστος που κατάφερε να ξεγελάσει τον πατέρα μου και να τον κάνει να πιστέψει ότι ήταν αλήθεια, δυστυχώς».

Ο Ryan πρόσθεσε ότι η Kenoyer πίστευε ότι ο Riley, πατέρας πέντε ενήλικων γιων, θα λάμβανε το υπέρογκο χρηματικό ποσό και αυτό ήταν «το κίνητρό της» για τον υποτιθέμενο φόνο του. «Δεν ήταν πολύ χαρούμενοι και ο πατέρας μου ήθελε να την αφήσει για λίγο», πρόσθεσε.

ΗΠΑειδήσεις τώραδολοφονίαδηλητηρίασηδηλητήριο