Κόσμος|19.11.2023 17:50

Καλιφόρνια: Βαριά ποινή σε άνδρα «νταντά τέρας» που κακοποίησε δεκάδες παιδιά - Τον καταδίκασαν σε 700 χρόνια φυλακή

Newsroom

Ο Matthew Zakrzewski, γνωστός ως και «νταντά-τέρας» καταδικάστηκε σε 700 χρόνια φυλακή για την κακοποίηση δεκάδων παιδιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 34χρονος καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση 16 αγοριών ηλικίας από δύο έως 14 ετών, καθώς και για επίδειξη παιδικής πορνογραφίας. Ο Zakrzewski διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του σε περισσότερα από τρία χρόνια από τον Ιανουάριο του 2014, έως τον Μάιο του 2019. Τα νεαρά θύματά του ήταν ηλικίας από 2 έως 12 ετών.

Αμετεανόητο τέρας

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο Zakrzewski.

Ο παιδόφιλος έβρισκε δουλειά μέσω μια ιστοσελίδας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης και καθοδήγησης παιδιών.

«Η θανατική καταδίκη του ταιριάζει. Σας παρακαλώ μην δείξετε έλεος σε αυτό το ζώο», δήλωσε μια γιαγιά δύο εκ των θυμάτων, σύμφωνα με το ABC 7.

Τα εγκλήματα του Zakrzewski ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία μιας οικογένειας ότι άγγιξε ανάρμοστα τον γιο τους.

Στη συνέχεια καταδικάστηκε για 34 κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασελγών και λάγνων πράξεων με ανήλικο, αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο που αποδεικνύει τα αρρωστημένα εγκλήματά του.

Κατά την καταδίκη του, οι οικογένειες των θυμάτων του έκλαιγαν. Μια μητέρα περιέγραψε ότι έπρεπε να πηγαίνει τον 12χρονο γιο της για εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

«Θρήνησα την παιδική ηλικία του γιου μου, ενώ ήταν ακόμη παιδί», είπε. «Δεν μπορώ πια να κοιτάζω τις γλυκές μωρουδιακές φωτογραφίες του χωρίς να κλαίω. Το μόνο που μπορώ να δω είναι ένα παιδί που κακοποιήθηκε και χειραγωγήθηκε για να μη μιλήσει.

'Άξιζε τον κόπο; Πήρατε αυτό που θέλατε; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι αυτό θα πήγαινε αλλιώς».

ειδήσεις τώρασεξουαλική κακοποίησηκακοποίησηκακοποίηση παιδιών