Κόσμος
|
13.12.2023 16:52
ΥΠΕΞ Ισραήλ: Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο κατά της Χαμάς, με ή χωρίς διεθνή στήριξη
NewsroomΤο Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμό του κατά της Χαμάς είτε έχει είτε δεν έχει διεθνή υποστήριξη, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ελί Κοέν προσθέτοντας ότι μία συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας τώρα θα ήταν λάθος.
«Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς με ή χωρίς διεθνή υποστήριξη», είπε ο Ελί Κοέν. «Μία κατάπαυση του πυρός στο παρόν στάδιο είναι δώρο για την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και θα της επιτρέψει να επιστρέψει και να απειλήσει τους κατοίκους του Ισραήλ».
Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών κάλεσε επίσης την διεθνή κοινότητα να ενεργήσει «αποτελεσματικά και επιθετικά» για να προστατεύσει τους διαύλους της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας.
Διαβάστε ακόμη
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη