Κόσμος|16.12.2023 10:25
Το Ιράν εκτέλεσε πράκτορα της Μοσάντ - «Συνέλεγε απόρρητες πληροφορίες»
NewsroomΠράκτορας της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ εκτελέστηκε στη νοτιοανατολική επαρχία του Ιράν, Σιστάν-Μπαλουτσιστάν.
«Το πρόσωπο αυτό επικοινωνούσε με ξένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ, συλλέγοντας απόρρητες πληροφορίες και με τη συμμετοχή συνεργατών παρείχε έγγραφα σε ξένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ», μετέδωσε το ιρανικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Σημειώνεται πως οι σχέσεις Ιράν - Ισραήλ κάθε άλλο παρά καλές είναι ενώ έχουν επιδεινωθεί μετά τον πόλεμο με τη Χαμάς.
Διαβάστε ακόμη
- Πένθος για τους δύο νεκρούς στο πυροσβεστικό ελικόπτερο, σκληρή μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία - Live οι εξελίξεις
- Το πιθανότερο σενάριο πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Οι πρώτες εκτιμήσεις ειδικών
- Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Τι απαντά ο δημοσιογράφος
- Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία