Κόσμος|22.12.2023 12:09

Πάρτι με dress code «γυμνό» προκάλεσε χαμό στη Μόσχα: Η... βαφτισιμιά του Πούτιν και η οργή υποστηρικτών του πολέμου

Newsroom

Οι Ρώσοι υποστηρικτές του πολέμου είναι εξοργισμένοι με ένα «γυμνό πάρτι» που διοργανώθηκε στη Μόσχα από πλούσιες διασημότητες της σόουμπιζ, μεταξύ των οποίων και η «βαφτιστήρα» του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η συγκέντρωση παρομοιάστηκε με τα... Σόδομα και τα Γόμορρα από επικριτές που ισχυρίζονται ότι οι «γελοιότητες» των πλούσιων αστέρων προσέβαλαν όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου του Κρεμλίνου κατά της Ουκρανίας.

 

Η... βαφτισιμιά του Πούτιν που τράβηξε την προσοχή

Μεταξύ των καλεσμένων που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν η Ksenia Sobchak, 40 ετών, τηλεπαρουσιάστρια και φιλελεύθερη υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας το 2018, με ρούχο Sorelle σε nude απόχρωση. Είναι γνωστή ως βαφτισιμιά του Πούτιν, αφού παραβρέθηκε στη βάπτισή της και θεωρούσε τον εκλιπόντα πατέρα της, Ανατόλι Σόμπτσακ, ως πολιτικό του μέντορα.

Το ξέσπασμα οργής οδήγησε στην καταγγελία του πάρτι της υψηλής κοινωνίας στους εισαγγελείς, οι οποίοι θα κάνουν τώρα έλεγχο για παρανομίες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το πάρτι (με dress code «σχεδόν γυμνό») διοργανώθηκε από τη διάσημη blogger Nastya Ivleeva, 32 ετών, που είναι επίσης παρουσιάστρια και ηθοποιός.

 

Η ίδια καυχιόταν ότι φορούσε διαμάντια και σμαράγδια αξίας 200.000 λιρών στα «κοκαλιάρικα» οπίσθιά της.

Βλαντίμιρ ΠούτινπάρτιπόλεμοςΡωσίαΜόσχα