Κόσμος|30.12.2023 08:11

ΗΠΑ: Τουρίστρια έπεσε από γκρεμό σε πάρκο και σκοτώθηκε - Τα βίντεο από τη διάσωση που ανέβασε ο σύζυγός της

Newsroom

Μια γυναίκα από τη Σιγκαπούρη γλίστρησε και έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων στο πάρκο Minnewaska State Park Preserve στη Νέα Υόρκη και υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της σε μια συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε τα βίντεο από την διάσωσή της.

Η στιγμή της διάσωσης 

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι το ζευγάρι σταμάτησε για να τραβήξει φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού όταν η 39χρονη Νουρ Αισιά Μπίντε Ακμπάρ γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 περίπου μέτρων. Ο σύζυγός της κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν διασώστες.

Στο βίντεο που μοιράστηκε ο σύζυγος δύο μέρες μετά τον θάνατό της, φαίνεται η άτυχη μέσα σε κλαδιά και φύλλα και τους διασώστες να την έχουν πλησιάσει.

 

«Σας ευχαριστούμε. Είναι ακόμα ζωντανή;» ακούγεται να τους ρωτά. Μια γυναίκα του απαντά: «Είναι» με τον άνδρα να κλαίει. «Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι συμβαίνει;» τους ρωτά. Κάποιος δίνει μια απάντηση που δεν ακούγεται και λέει: « Σας ευχαριστώ».

Η γυναίκα ενώ είχε επικοινωνία με τον ιατρικό προσωπικό δεν τα κατάφερε καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά και κατέληξε, σύμφωνα με την Daily Mail. 

ειδήσεις τώραγκρεμόςΝέα ΥόρκηπάρκοΗΠΑ