Κόσμος|08.01.2024 17:58
Κυβερνητικές αλλαγές στη Γαλλία: Προβάδισμα του Γκαμπριέλ Αττάλ για την πρωθυπουργία
NewsroomΝέο πρωθυπουργό στη Γαλλία αναμένεται να φέρει ο ανασχηματισμός στον οποίο προχωρά ο Εμανουέλ Μακρόν, καθώς η Ελιζαμπέτ Μπορν μετά από 20 μήνες παραμονής στην πρωθυπουργία αναμένεται να φύγει από τη θέση μετά το νομοσχέδιο για τις συντάξεις και το μεταναστευτικό.
Η συνάντηση με τον Μακρόν το απόγευμα της Δευτέρας κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα και αμέσως μετά ακολουθεί η ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού, που θα είναι ο πρώην υπουργός Παιδείας, Γκάμπριελ Ατάλ.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια