Κόσμος|08.01.2024 21:04

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Υπάρχουν «ροζ κασέτες» του Κλίντον και του Πρίγκιπα Άντριου, σύμφωνα με έγγραφα

Newsroom

Ένα νέο έγγραφο από τη δικογραφία για την υπόθεση Έπσταϊν αναφέρει ότι υπάρχουν βίντεο που απεικονίζουν τον Μπίλ Κλίντον  τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον με θύμα του άλλοτε ισχυρού χρηματιστή.

Σε μηνύματα που έστειλε ένα από τα θύματα του Έπσταϊν, τμήματα των οποίων συμπεριλήφθηκαν ως τεκμήρια σε μία από τις καταθέσεις που αποσφραγίστηκαν τη Δευτέρα, η Σάρα Ράνσομ ισχυρίζεται ότι μια φίλη της, την οποία δεν κατονομάζει, «είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον» και ότι τις περιπτύξεις τις είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος ο Επστάιν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Independent, τόσο ο κ. Κλίντον όσο και ο πρίγκιπας Άντριου έχουν αρνηθεί σθεναρά οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

«Δόξα τω Θεώ κατάφερε να πάρει υλικό από τα βίντεο, στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Δυστυχώς, ο Επστάειν δεν φαίνεται σε κανένα από τα πλάνα, αλλά ήταν έξυπνος», αναφέρει η Ράνσομ.

Τα αποσπάσματα είχαν συμπεριληφθεί σε επιστολή που έστειλαν δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον, πρώην καθηγητή Νομικής του Χάρβαρντ Άλαν Ντερσοβιτς, επιδιώκοντας να υπονομεύσουν την αξιοπιστία της Ράνσομ. 

πρίγκιπας ΆντριουΤζέφρι ΈπσταϊνΜπιλ Κλίντονειδήσεις τώρα