Κόσμος|10.01.2024 23:24

Μυστηριώδες αντικείμενο καταγράφηκε πάνω από στρατιωτική βάση: Ήταν UFO;

Newsroom

Ένα βίντεο που δείχνει ένα παράξενο αντικείμενο να πετάει πάνω από γη και νερό σε μια στρατιωτική βάση φέρεται να «θάφτηκε» από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Το υλικό που διέρρευσε από τον αμερικανικό στρατό αποκαλύφθηκε από τον εμπειρογνώμονα Jeremy Corbell.

Η αλλαγή θερμοκρασίας στην κάμερα

Δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες του αεροσκάφους δείχνουν το μυστηριώδες αντικείμενο να πετάει πάνω από γη και νερό σε μια στρατιωτική βάση. Το αντικείμενο αλλάζει μεταξύ μαύρου και λευκού στη θερμική κάμερα – υποδεικνύοντας μια αλλαγή θερμοκρασίας από ζεστό σε κρύο.

Ο Corbell αποκάλυψε ότι ο στρατός το 2018 είχε λάβει εντολή να το “κυνηγήσει”. Το UFO υποτίθεται ότι ήταν βυθισμένο στο νερό για 17 λεπτά στο βίντεο – πριν βγει από το νερό με μεγάλη ταχύτητα.

Τι αναφέρουν «μάρτυρες»

Οι «μάρτυρες» είπαν ότι κάθε ένα από τα κρεμασμένα «πόδια» του αντικειμένου ήταν και ακίνητα. Ο Jeremy Corbell, ερευνητής δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής, δήλωσε ότι η νομιμότητα του υλικού επιβεβαιώθηκε από πηγές που «διακινδύνευσαν να του το δώσουν».Ο κινηματογραφιστής είναι«παθιασμένος με το να φτάσει στο τέλος του τι σημαίνουν τα UFO για την ανθρωπότητα», είπε.

Οι «αποκαλύψεις» του Corbell ήρθαν στο πλαίσιο του αποκαλυπτικού του άρθρου – TMZ Presents: UFO Revolution.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Corbell ηγείται της έρευνας, η οποία ισχυρίζεται ότι “ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία του κόσμου”.

στρατιωτική βάσηειδήσεις τώραΗΠΑεξωγήινοι