Κόσμος|15.01.2024 14:34
Τρόμος στο Τελ Αβίβ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος και άγνωστος μαχαίρωσε πολίτες
NewsroomΤουλάχιστον 14 άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση κοντά στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Πολλοί βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση μετά το περιστατικό στη Ραανανά, όταν αρκετοί πολίτες χτυπήθηκαν από όχημα και άλλη δέχθηκαν μαχαιριές, όπως μεταδίδει το Sky News.
Ένας 16χρονος σε σοβαρή κατάσταση
Μια 70χρονη γυναίκα φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας 34χρονος άνδρας και ένα 16χρονο αγόρι είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ.
Οι αστυνομικές Αρχές, με βάση τα έως τώρα στοιχεία, κρίνουν πως η επίθεση σχετίζεται με τρομοκρατία.
Διαβάστε ακόμη
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος και Στυλιανίδης
- Συγκοινωνίες Αθήνας: Νέοι συρμοί σε... δόσεις - Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου με μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο - 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες