Κόσμος|16.01.2024 18:11

Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν μέσα λίγες ημέρες - Στο νοσοκομείο μία 31χρονη

Newsroom

Τέλος στη ζωή τους έβαλαν δύο Ελληνίδες οι οποίες διαμένουν στην Κωνσταντινούπολη με τα περιστατικά που συνέβησαν σε μικρό χρονικό διάστημα να σοκάρουν. Μάλιστα ακόμα μία γυναίκα με καταγωγή από την Ελλάδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Η 54χρονη Ελληνίδα πήδηξε από την ταράτσα ενός επιχειρηματικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη και αυτοκτόνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Η στιγμή απαθανατίστηκε από κάμερα στιγμή προς στιγμή. Το συμβάν έγινε στη συνοικία Μπεϊλικντουζού.

Η γυναίκα φέρεται να ήρθε στο επιχειρηματικό κέντρο για άγνωστο λόγο και αφού έκανε μερικούς γύρους γύρω από το κτήριο, ανέβηκε στην οροφή χρησιμοποιώντας τις σκάλες κινδύνου. Η γυναίκα πήδηξε από την ταράτσα στο έδαφος. Οι πολίτες ενημέρωσαν για το περιστατικό την αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ελληνίδα εντοπίστηκε αναίσθητη σε διαμέρισμα

Δύο ημέρες νωρίτερα, ένας 52χρονος Νορβηγός και μία 31χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος προσπαθούσε να τους εντοπίσει χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το NTV, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι, μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε το ζευγάρι ακίνητο στην κρεβατοκάμαρα. Η Αστυνομία και οι ιατρικές ομάδες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος άνδρας είχε πεθάνει, ενώ η 31χρονη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοκτονίας

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ακόμα ένα περιστατικό αυτοκτονίας που αφορά Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε χώρα στις 9 Ιανουαρίου. Η νεαρή γυναίκα θέλησε αρχικά να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της, ωστόσο το όχημά της ακινητοποιήθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με το Medyatava, η γυναίκα βγήκε από το όχημά της και έπεσε από τη γέφυρα, ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αυτοκτονία της φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

ειδήσεις τώραθάνατοςΤουρκίααυτοκτονίαΚωνσταντινούπολη