Μυστήριο στη Βρετανία: Ξεβράστηκε από τη θάλασσα ακέφαλο θηρίο - Άγνωστο τι είναι
NewsroomΆναυδη έμεινε κάτοικος της Βρετανίας όταν αντίκρισε σε παραλία του Γιορκσάιρ το κουφάρι ενός ακέφαλου θαλάσσιου θηρίου που είχε το μέγεθος τριών ενήλικων ανθρώπων.
Θαλάσσιος ίππος;
«Η τοποθεσία είναι απομακρυσμένη και έχει πρόσβαση μόνο με τα πόδια. Υπήρχε μια σφοδρή καταιγίδα και υπήρχε πολύς αφρός ανάμεσα στους βράχους όπου η παλίρροια είχε υποχωρήσει. Όσο ήμουν μακριά, αναρωτήθηκα αν τα υπολείμματα ήταν αφρός ή υπολείμματα ψαρέματος» είπε Κάρολιν Πίνταρ από το Βόρειο Γιορκσάιρ.
Όμως, όταν πλησίασε συνειδητοποίησε πως πρόκειται για κάτι άλλο. «Τα υπολείμματα ήταν πολύ αποσυντεθειμένα, ενώ είδα οστά να προεξέχουν μέσα από το δέρμα και σωρό από λίπος στη μία πλευρά. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν καμπουριασμένο το έκανε να μοιάζει σαν τα εκτεθειμένα οστά να ήταν χαυλιόδοντες και έμοιαζε με θαλάσσιο ίππο» είπε στην Daily Mail.
Ωστόσο, δεν φαινόταν κανένα κεφάλι πάνω στο σώμα. Ακόμα η γυναίκα είπε ότι η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη και το μέγεθος του θηρίου είναι σαν τρεις ενήλικες γυναίκες.
Αν και οι εικασίες έχουν αρχίσει «για την ώρα, το είδος του θαλάσσιου θηρίου παραμένει άγνωστο».
- Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
- Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
- Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
- Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»