Κόσμος|30.01.2024 17:10

Τραγική εξέλιξη: Ουαλός έσπασε τον αυχένα του και έμεινε παράλυτος από πρωτοχρονιάτικη βουτιά στη θάλασσα

Newsroom

Θλιβερή κατάληξη είχε η πρωτοχρονιάτικη βουτιά στη θάλασσα για ένα ζευγάρι στην Ουαλία.

Ο Νταν Ρίτσαρντς και η Άννα Τόμας αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά στο Langland Bay. Νωρίτερα, είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετακομίζοντας στο ίδιο σπίτι.

«Σχεδιάζαμε να μπούμε στα γρήγορα, γιατί έκανε πάρα πολύ κρύο. Ήταν κάτι που είχαμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν», περιέγραψε ο Νταν.

«Το πίσω μέρος του κεφαλιού μου χτύπησε στην άμμο»

O 35χρονος μπήκε στο νερό και βούτηξε σε ένα κύμα, που αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ ισχυρότερο από ό,τι περίμενε.«Με γύρισε και αντί να ανέβω στην επιφάνεια με τράβηξε προς τα κάτω και το πίσω μέρος του κεφαλιού μου χτύπησε στην άμμο», είπε.

Από την πίεση ο 35χρονος έσπασε τον αυχένα του με συνέπεια σήμερα να είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι. Η σύντροφος του και η μητέρα της τον έβγαλαν στη στεριά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Μπρίστολ, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είχε μείνει παράλυτος από το λαιμό και κάτω.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε», είπε και πρόσθεσε ότι έκτοτε έχει δεχθεί τεράστια υποστήριξη από την οικογένεια του, αλλά και από άγνωστους που τους συγκίνησε η ιστορία του.

ειδήσεις τώραθάλασσαΟυαλίαβουτιάαυχένας