Κόσμος|01.02.2024 08:35

Φλόριντα: Σχολείο απαγόρευσε σε μητέρα να παρκάρει επειδή έχει λογαριασμό στο OnlyFans

Newsroom

Την αντίδραση μια μητέρας προκάλεσε η απόφαση της διεύθυνσης χριστιανικού σχολείου στη Φλόριντα των ΗΠΑ να της απαγορεύσουν να σταθμεύει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του ιδρύματος για να αφήνει τα παιδιά της επειδή στο αυτοκίνητό της έχει ένα μεγάλο αυτοκόλλητο του λογαριασμού που διατηρεί στο OnlyFans.

Ζητούν ακόμα και την αποβολή των παιδιών της

Η 35χρονη Μισέλ Κλάιν κατήγγειλε στη New York Post ότι αναγκάζεται να διασχίσει αυτοκινητόδρομο για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο και ότι γονείς να ζητούν την αποβολή των παιδιών της

«Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν. Στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που στηρίζει την απόφασή μου» είπε η ίδια.

«Είμαστε μόνο εγώ και ο σύζυγός μου. Κανείς άλλος, άνδρας ή γυναίκα, δεν συμμετέχει. Χρησιμοποιούσαμε πάντα κάμερες στο υπνοδωμάτιο οπότε σκεφτήκαμε ότι είναι μια ευκαιρία να βγάλουμε χρήματα» εξήγησε η ίδια την απόφασή της να ανοίξει έναν λογαριασμό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ενήλικου περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μαθητής του σχολείου πήρε αποβολή επειδή εντοπίστηκε να επισκέπτεται την ροζ σελίδα της 35χρονης από το κινητό του τηλέφωνο εν ώρα μαθήματος.

Η 35χρονη υποστηρίζει ότι τα γυρίσματα των ροζ βίντεό της γίνονται εκτός του σπιτιού και ότι τα παιδιά δεν είναι κοντά όταν συμβαίνει αυτό: «Τους έχουμε πει τι κάνουμε και τους έχουμε εξηγήσει να αδιαφορούν για τις αντιδράσεις στο σχολείο και να μην το συζητούν» εξήγησε. H 35χρονη εκτιμά ότι μπορεί να κερδίζει έως και 20.000 δολάρια τον μήνα.

OnlyFansειδήσεις τώραΦλόριντασχολείο