Εγγονή Μουσολίνι σε Τζιμ Κάρεϊ: Είσαι μπάσταρδος (pic)
NewsroomΟ Αμερικανός ηθοποιός ζωγράφισε τον Μουσολίνι και την ερωμένη του κρεμασμένους ανάποδα στο ικρίωμα. Η Αλεσάντρα Μουσολίνι, που είναι ευρωβουλευτής, αποκάλεσε τον Τζιμ Κάρεϊ στο Twitter «μπάσταρδο» για την απεικόνιση αυτή.
Το σκίτσο του Κάρεϊ για τον Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα Πατάτσι απεικονίζει όσα έγιναν στις 28 Απριλίου 1945 όταν οι παρτιζάνοι συνέλαβαν και εκτέλεσαν τον Μουσολίνι και την ερωμένη του την ώρα που με άλλους φασίστες επιχειρούσαν να διαφύγουν στην Ελβετία και από εκεί στην Ισπανία. Την επόμενη μέρα οι σοροί του Μουσολίνι, της Πετάτσι και άλλων κρεμάστηκαν ανάποδα μπροστά από ένα πρατήριο βενζίνης στο Μιλάνο.
Ο Κάρεϊ με το σκίτσο που ανέβασε είχε στόχο τον Τραμπ. Έγραψε: «Αν αναρωτιέστε που οδηγεί ο φασισμός ρωτήστε τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα».
- «Τρίτο σχέδιο εξαπάτησης»: Γιατί το Ιράν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Τραμπ - Το πρόσχημα των διαπραγματεύσεων και ο αληθινός στόχος
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που λεωφορείο στο Μπαγκλαντές πέφτει σε ποταμό - Τουλάχιστον 24 νεκροί
- Η μητέρα που είχε εξαφανιστεί και ζούσε μυστική ζωή επανενώθηκε με την κόρη της μετά από 24 χρόνια