Κόσμος|14.02.2024 12:22

Τέξας: Όχημα εισέβαλε στα επείγοντα νοσοκομείου - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

Newsroom

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο στο Τέξας καθώς ένα όχημα εισέβαλε στο κτίριο, στο τμήμα των επειγόντων, τραυματίζοντας πέντε άτομα που βρίσκονταν στο λόμπι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα από την Πυροσβεστική και του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου.

Δεν φαίνεται να ήταν σκόπιμη η πράξη - Σοκαριστικές εικόνες 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ιατρικό κέντρο St. David's North Austin Medical Center και σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν σκόπιμη η πράξη του οδηγού.

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν από το δυστύχημα. Ανάμεσά τους δύο ενήλικες και δύο παιδιά που μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία για περίθαλψη. Ο πέμπτος νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο.

Το κτίριο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ καταστράφηκαν οι εξωτερικές πόρτες του κτιρίου και ένα ενυδρείο που βρισκόταν μέσα στο λόμπι.

Δεν επηρεάστηκαν άλλα τμήματα εκτός από τα επείγοντα περιστατικά.

Οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να ερευνούν το δυστύχημα και δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να το προκάλεσε.

οχήματαΤέξαςνοσοκομείοειδήσεις τώρα