Βλαντίμιρ Πούτιν: Η πρώτη δήλωση μετά τον θάνατο του Ναβάλνι
NewsroomΜετά την είδηση του θανάτου του Αλεξέι Ναβάλνι, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Καμία αναφορά στο περιστατικό
Ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έκανε καμία αναφορά στον θάνατο του πολιτικού του αντιπάλου σε μία εμφάνιση που έγινε με σκοπό να συγχαρεί την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Gazprom για τα 31 χρόνια ζωής της.
Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε σήμερα (17/02) το Κρεμλίνο. Σε αυτό, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρει ότι είναι «ευχαριστημένος για την ευκαιρία να συγχαρεί τους βετεράνους της εθνικής βιομηχανίας φυσικού αερίου» και το «μισό εκατομμύριο προσωπικό της Gazprom».
Νωρίτερα το Σάββατο η εκπρόσωπος του Αλεξέι Ναβάλνι επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Ρωσίας, σε απομακρυσμένη ποινική αποικία της Αρκτικής. Δεν είναι σαφές ακόμα το πού βρίσκεται η σορός του.
- Μητσοτάκης: Ιστορική ανορθογραφία το casus belli - Υπάρχουν νομικά εμπόδια για τα F-35 στην Τουρκία
- Σύγκρουση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για την Κύπρο: «Ήταν μια παράνομη εισβολή»
- Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο των αστροναυτών και γιατί επιστρέφουν με φορεία στη Γη - Τι αποκαλύπτει έρευνα
- Δεν θα σε προδώσει ποτέ: Το ρομπότ που σπάει τα κοντέρ με 13.000 προπαραγγελίες - Απίστευτα βίντεο