Κόσμος|02.03.2024 18:53

Ποια iPhone προτιμούν όσοι κάνουν τη μετάβαση από το Android;

Newsroom

Νέα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και που επικεντρώνεται στα τηλέφωνα που προτιμάει ο κόσμος όταν κάνει τη μετάβαση από Android σε iPhone.

Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν ότι ο κόσμος επιλέγει πιο πολύ τα Pro μοντέλα της εταιρίας, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει.

Τα μοντέλα που προτιμά ο κόσμος

Σύμφωνα λοιπόν με το CIRP, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα όταν κάνει κάποιος τη μετάβαση από Android. Ο αριθμός που προτιμάει αυτά τα smartphones ανέρχεται στο 26%, ενώ το ποσοστό των Pro συσκευών είναι στο 25%.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας, είναι ότι ο κόσμος δεν προτιμάει τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple, τα iPhone 15, αλλά παλιότερες συσκευές, έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.

Η εξήγηση για την προτίμηση του κόσμου

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται, όπως λέει το wccftech, στο γεγονός ότι τα άτομα που μεταβαίνουν στην Apple από το Android χρησιμοποιούν budget ή μεσαίας κατηγορίας Android τηλέφωνα και, επομένως, αυτή η αναβάθμιση είναι ήδη επαρκής. Παρ’ όλα αυτά, τα iPhone 15 βρίσκονται στο 12% των προτιμήσεων του κόσμου.

Τέλος, όπως αναφέρει η έρευνα, την περσινή χρόνια, ο κόσμος αγόραζε ακόμη πιο παλιά τηλέφωνα της Apple, όπως είναι το iPhone 12 ή το iPhone SE 3ης γενιάς.

Androidειδήσεις τώραειδήσειςiPhone