Κόσμος|04.03.2024 18:08

Sinead O'Connor: Οι συγγενείς της ζητούν από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική της: «Θα είχε αηδιάσει»

Newsroom

Οι κληρονόμοι της Σινέντ  Ο' Κόνορ ζητούν από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της στις πολιτικές εκδηλώσεις του.

Τον περασμένο μήνα ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιξε το Nothing Compares 2 U σε προεκλογική εκδήλωση στο Μέριλαντ, στο πλαίσιο της καμπάνιας του για τις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών. 

«Τον αποκαλούσε βιβλικό διάβολο»

«Είναι ευρέως γνωστό ότι η Σινέντ  Ο' Κόνορ σε όλη της τη ζωή ζούσε υπό ένα αυστηρό ηθικό κώδικα, που τον χαρακτήριζε η ειλικρίνεια, η καλοσύνη, η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια προς τους συνανθρώπους της».

«Νιώσαμε οργή όταν μάθαμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε την εμβληματική της ερμηνεία του Nothing Compares 2 U στις πολιτικές συγκεντρώσεις τους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Sinead θα είχε αηδιάσει, πληγωθεί και προσβληθεί από την παραποίηση του έργου της με αυτόν τον τρόπο κι από κάποιον που η ίδια αποκαλούσε “βιβλικό διάβολο“»

«Ως θεματοφύλακες της κληρονομιάς της, απαιτούμε από τον Ντόναλντ Τραμπ, και τους συνεργάτες του να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν τη μουσική της».

Να σημειωθεί ότι κι άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι Rolling Stones, ο Johnny Marr των Smiths, η Adele, ο Steven Tyler των Aerosmith, η Rihanna, ο Neil Young και οι Linkin Park,  έχουν ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ και την ομάδα του να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη μουσική τους.

Sinead O'ConnorΗΠΑΝτόναλντ Τραμπειδήσεις τώρα