Κόσμος|13.03.2024 08:53

Άγρια γυναικοκτονία στη Νέα Ορλεάνη: Πάτησε την μητέρα του παιδιού του με το αυτοκίνητο μετά από καβγά

Newsroom

Άγρια γυναικοκτονία συνέβη στη Νέα Ορλεάνη όπου 31χρονος φέρεται μετά από καβγά να παρέσυρε τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του με το αυτοκίνητο και να την έριξε σε ένα τοίχο με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Τοξική σχέση

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Άντονι Κούπερ τσακώθηκε με τη 21χρονη σύντροφο του, Αναστέιζια Ρέιμπορν. Όταν η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος πάτησε γκάζι με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την Ρέιμπορν και πετώντας την πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού.

Το ζεύγος είχε αποκτήσει ένα νήπιο 2 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία σύμφωνα με την οικογένεια ήταν τοξική και γεμάτη καβγάδες.

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», είπε στο WWL η αδερφή του θύματος Skye Guillory. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Ρέιμπορν ήταν μόλις 17 ετών και ο Κούπερ 27. «Αυτός (ο Κούπερ) της πήρε ένα αυτοκίνητο που δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό», είπε στον σταθμό.

Η αδερφή της ανέφερε επίσης πώς οι δύο γυναίκες είχαν φτιάξει μαζί έναν κοινό κώδικα, για να επικοινωνούν, λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την τοξική σχέση την οποία βίωνε. «Την έβγαλα από αυτή την κατάσταση περισσότερες από μία φορές», είπε. «Είμαι θυμωμένη. Έτσι νιώθω»

Το θανατηφόρο περιστατικό θεωρήθηκε αρχικά τροχαίο ατύχημα προτού χαρακτηριστεί ανθρωποκτονία. Ο Κούπερ τέθηκε υπό κράτηση στο σημείο, είπε η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.

Νέα Ορλεάνηκαβγάςγυναικοκτονίαειδήσεις τώρα